Arranger det perfekte babyshower

Vi tvivler på, at der er en eneste kvinde i Danmark, som vil blive ked af at få holdt et babyshower for sig, hvis de er gravid. Okay, de vil måske græde lidt til festen grundet hormoner, og at de bliver glade – Men vi tvivler på, at de vil blive stødt af det.

Hvis du skal arrangere et perfekt babyshower, så er der nogle tiltag, som vi anbefaler at du tager. Dem vil vi komme ind på i dette indlæg. Læs med herunder.

Find en lokation først

Først og fremmest, så er det vigtigt, at du finder en lokation hvor det kan holdes. Et babyshower skal nemlig ikke holdes ved den kommende mor, da det gerne skal være en overraskelse, og derfor holdes hemmeligt. Derudover skal stedet gerne være et sted, hvor der er plads til alle gæsterne, samtidig med, at man skal kunne pynte flot op med babyshower pynt.

En sidste overvejelse man bør tage, når det kommer til lokation, det er hvorvidt man selv ønsker at lave mad, eller om det skal være et sted, hvor man kan få det serveret.

Inviter gæsterne i god tid

Det er vigtigt til et babyshower, at man inviterer gæsterne i god tid. Det er det, for at man er sikret flest muligt kan komme. Derudover hvis man skal bestille mad, så skal man gerne vide hvor mange der kommer.

Inden man inviterer folk, så skal man dog lige overveje hvorvidt det kun skal være en tøsefest, som det typisk er, eller om man også vil invitere mændene med. Vi anbefaler, at man lader mændene bliver hjemme, og har denne dag med pigerne.

Sørg for at aftale gaver

Det er vigtigt, at man aftaler hvilke gaver man hver især vil give, når man skal til et babyshower. For det vil nemlig være træls at komme til begivenheden, og så har alle købt det samme. Derudover så er det også en god måde at slå sig sammen på, hvis der er nogle dyre gaver, som man ikke kan købe ene mand. Gaverne kan både være målrettet moren og barnet.