Det var en søndag morgen. Klokken var omkring 11. Jeg var lige stået op, og følte mig virkelig frisk i dag. Det var også virkelig godt vejr, så jeg ville virkelig gerne udnytte dagen, med at lave noget med vennerne. Jeg skrev i en gruppe vi har sammen, og nogle var friske på at tage ud. Det var der alligevel 5 af mine venner der var. Vi mødes ved fodboldbanen på vores skole, hvor vi valgte at spille lidt bold. Det gjorde vi tit, og især når det er virkelig godt vejr. Vi alle elskede bare fodbold. Hver weekend plejede vi at tage ud sammen mindst en gang, og tit spiller vi bare fodbold. Det var ret hyggeligt, og jeg tror vi kommer til at spille rigtig meget i dag. Vejret var virkelig godt, og ingen af os skulle noget. Vi var alle friske, og ville bare være ude. Efter at have spillet i cirka en time, så skete der det mest uheldige. Jeg taber min telefon ud af lommen. Det skete lige imens jeg skulle til at sparke til bolden. Jeg håbede bare virkelig at der ikke var sket den noget. Jeg gad virkelig ikke bruge penge til en ny skærm. Da min ven så tager min iPhone op af jorden, ser jeg at hele skærmen var smadret. Jeg var så ked af det, og virkelig sur på mig selv. 

Næste dag i skolen med vennerne: 

Næste dag ser jeg så mine venner i skolen. Vi snakker om hvor uheldig jeg var i går. Der kommer min ven så med et forslag. Jeg burde tage ned til fixphne.dk og få min skærm skiftet. Han siger at de virkelig er hurtige og erfarende der. Og han siger de har en god pris. Det valgte jeg så at gøre efter skole, og han havde ret i alt.