Nu hvor der er blevet udskrevet valg, er det mere vigtigt end nogensinde, at kende til de forskellige politiske partier og deres folketingskandidater. Dette valg kommer til, at have stor betydning for Danmarks fremtid og sikkerhed, derfor er det vigtigt at alle har styr på politiken.
 Hvis du er i tvivl, så er der ingen grund til bekymring eller stress. Der er stadig tid til, at du kan sætte dig ned og undersøge de forskellige partier. Når du har styr på de forskellige partier kan du uden bekymring træffe dit valg, og være sikker på, at du selv har valgt det rigtige for dig og dine holdninger.

De største partier 

Når du skal have styr på de forskellige partier og deres folketingskandidater, så er der mange ting at holde styr på. Dette kan gøre det svært, at finde ud af, hvor du skal starte, når du skal lærer om de forskellige partier. Dog kan det være en idé, at lægge ud med de største partier, og se om de er noget for dig.

De største partier inkluderer; Venstre, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokraterne, Frie Grønne, og Socialistisk Folkeparti. Disse fem partier kan være et godt sted at starte. Det er disse partier, som har formået at få det meste af danskernes opmærksomhed, her i valgperioden. Det kan være, at det er disse partier, som du også tænker, fortjener din stemme.

De mindre partier

Hvis du har undersøgt de større partier, og kommet til den konklusion, at det ikke var noget for dig. Så kan det være en idé, at undersøge og lærer noget om de mindre partier. Dem er der en del af, men det kan være en idé, at starte med; Radikale Venstre, Liberal Alliance, Alternativet, og Nye Borgerlige. 

Disse mindre partier har tidligere fået meget opmærksomhed, men i år har der ikke være fokus på dem. Dette betyder ikke, at det er nogle dårlige partier, eller at deres holdninger ikke er gode. Det har bare betydet, at de andre partier, har haft noget flertallet er mest interesseret i. Dog kan det være, at disse små partier er noget for dig, og det er en af disse partier, som du tænker fortjener din stemme til valget den første november 2022.