Hvad er Kongens Kancelli?

Kongens Kancelli er et udfordrende og meget gennemført teambuilding spil, der kan spilles af alt fra 6 til over 100 personer. Spillet er udviklet til, og foregår derfor oftest på Charlottenlund Slot, men det er også muligt at gennemføre på andre lokationer. Det kan være en sjov og udfordrende måde for et team at samarbejde og samtidigt lære om Danmarkshistorien.

 

Hvad kan vores team opnå ved at spille Kongens Kancelli?

Spillet er tænkt som enten enkeltstående oplevelse, gerne med et glas bobler i hånden, eller som optakt til et større event på slottet – eller andet steds – med for eksempel middag og fest. Ved at spille Kongens Kancelli kan jeres team opnå flere ting:

 

Styrket samarbejde

Spillet kræver samarbejde mellem spillerne, da I skal hjælpe hinanden med at træffe beslutninger og tage de rigtige valg.

 

Strategisk tænkning

Spillet kræver, at I tænker strategisk og planlægger jeres træk for at opnå succes. Det kræver både en fælles forståelse af udfordringerne, og derved styrkes kommunikationen kolleager imellem, og fælles beslutningstagning, som i sig selv er en af de vigtigste metoder til at styrke sammenhold og engagement.

 

Kreativ problemløsning

Spillet udfordrer jeres kreative sider, da I skal finde kreative løsninger på de nogle af de udfordringer, der opstår i spillet. Ikke mindst bliver I udfordret på at tænke præsentation og opfindsomhed sammen, når I skal forsøge at narre jeres kollegaer med muntre historier.

 

Læring om historie

Kongens Kancelli giver jer også fornyet berøring med Danmarkshistorien på en sjov og gamificeret måde. Det kan give en fornemmelse for, hvordan det danske samfund har fungeret gennem århundrederne og give et indblik i den skiftende politiske og sociale struktur i landet.

 

Opsummerende om spillet

Alt i alt kan Kongens Kancelli være en sjov og lærerig aktivitet for jeres team, der kan hjælpe med at styrke samarbejde, strategisk tænkning og kreative problemløsningsfærdigheder, samt give en indsigt i Danmarks historie og styrke jeres teambuilding. Det er udtænkt af antropologer og forfattere og er udviklet gennem mere end 5 år til sin nuværende form.

 

Hvem kan spille Kongens Kancelli?

Det kan spilles af snart sagt hvem som helst, på både dansk og engelsk. Det kræver ingen særlige forudsætninger at lykkes, men et solidt kendskab til Danmarkshistorien giver en lille fordel. Kongens Kancelli har modtaget masser af ros fra de mange firmaer, der har prøvet kræfter med det, bl.a. Mærsk, Novo Nordisk og Bauer Media. Se flere testemonials på The Tribes hjemmeside.

 

The Tribe og folkene bag spillet

The Tribe, som har udviklet Kongens Kancelli, har selv til huse på slottet, hvor de også tilbyder digital marketing. Er f.eks. seo rådgivning noget, I også har brug for, kan I komme i kontakt med deres digitale afdeling via ovenstående link.