Sådan vælger du det rigtige shapewear til dig

Hvis du er på udkig efter noget nyt shapewear til din garderobe, så skal du huske på et par ting. Shapewear er skabt til at give illusionen af en slankere og mere fast silhuet. Da det er et stykke undertøj, som du bærer indenunder dit tøj, så skal det helst sidde komfortabelt på dig. Herudover skal det også matche til din kropstype, så du får den fulde effekt af shapewear. Læs mere om shapewear nedenfor og hvordan du vælger det rigtige til dig.

 

Tænk på størrelsen

Når du skal kigge på shapewear, så skal du sørge for at vælge den rigtige størrelse. Du skal helst ikke tage noget, der hverken er for lille eller for stort. Du skal finde noget, som vil komplimentere din krop helt perfekt. Desuden skal du sørge for at vælge noget, der er behageligt at have på. Hvis det er for stramt, vil det være ubehageligt, og du vil ikke kunne have det på i længere tid.

 

Vælg den rigtige stil

Der findes en række forskellige stilarter af shapewear på markedet. Du skal finde en, der vil passe godt til den type tøj, du ønsker at bære. Hvis du f.eks. leder efter noget at have på under en kjole, skal du finde en model, der ikke fylder mere. Det kan være shapewear shorts. Hvis du på den anden side leder efter noget at have på under jeans, skal du måske vælge en model, der giver mere støtte. Shapewear kan bæres af alle, men det bruges ofte til at målrette specifikke problemområder som mave, lår eller arme. Shapewear kan især være nyttigt for dem, der ønsker at skabe en timeglasfigur. 

 

Tænk på stoffet

Når det kommer til shapewear, er der en række forskellige stoffer at vælge imellem. De mest populære er lycra, spandex og nylon. Disse materialer er elastiske og tilpasser sig din kropsform. De er også lette og behagelige at have på. Det er også utroligt åndbart – særligt hvis du skal have det på her til sommerens mange arrangementer. Du kan hurtigt få det varmt i shapewear, og så er det bedst med noget, du kan ånde i.