Det er ikke sjovt at snakke om uforudsete udgifter, men det er en nødvendighed, fordi det kan blive en realitet for dig lige om lidt. Har du ikke fulgt med i nyhederne, så fortæller vi dig lige, hvad der sker. Elpriserne er meget høje i Danmark, og dette betyder, at din næste elregning nok kommer med en lille overraskelse: et super højt beløb i forhold til det, du er vant til.

Mange begynder at stille spørgsmålstegn til regningen og ringer ind, men den er faktisk god nok. Du kan gå ind på sider og tjekke den gennemsnitlige pris for de forskellige udbydere, og så finder du hurtigt ud af, at det er samme “problem” på tværs af alle udbydere. Der er ikke så meget at gøre, med mindre du selvfølgelig har et dyrt abonnement, så kan du bare skifte.

Ovenstående situation gør, at det er vigtigt, at du har en opsparing. Denne opsparing får du ikke fra den ene dag til den anden. Nej, det kræver en indsats på den lange bane, og jo tidligere du kommer i gang, jo flere penge vil du have på din opsparing. Hvis du formår at spare mere op end nødvendigt, så kan du vælge at købe Ether med Paypal for de penge, fordi det vælger mange andre at gøre. 

Hvis vi skal komme med nogle konkrete ting, du kan foretage dig for at spare penge, så er det inden for kategorierne mad og rygning. Hvis du er en ryger, så bør du skære ned på det. Det er dyrt for dit helbred, og det kan mærkes på økonomien. Der er mange penge at spare her. Det samme gør sig gældende for mad. Hvis du spiser ude meget ofte, så er der i hvert fald et par tusind om måneden, du kan hente her. Lav eventuelt en madpakke, inden du tager på arbejde.