Ja, sådan er det jo med alt her i verden, Stort set i hvert fald. Fordi, de er nemlig heldigvis undtagelser. Og jeg vil sågar mene, at der er undtagelser, som også har været overset af de fleste i rigtig lang tid, for ikke at sige altid. Det drejer sig selvfølgelig om økologi, og her i tilfældet, vil jeg komme ind på økologisk sengetøj, som i den grad er en ting. Der popper flere og flere nye og lækre økologiske brands op, og dette gælder både sengetøj, men i høj grad også andre tekstiler, som fx økologisk tøj

Der er brug for mere økologi

Det er ingen hemmelighed at økologi har rigtig mange fordele. En af de store fordele, er at de ikke indeholder den skadelige kemi, som de fleste ting, som ikke er økologiske indeholder. Det er jo noget rigtig skidt, når man tænker over det. Fordi burde alt ikke bare være fri for kemi. Spørg du mig, og de fleste andre vil jeg da mene. Så er svaret selvfølgeligt jo da. Men sagen er den at der ert nogle forretningsdrivende, som ikke ville tjene helt ligeså mange penge, hvis de havde dyrket økologisk frem for konventionelt. Ja den er god nok, det der det der er årsagen. Så kan man jo vende hele bøtten om, og spørge sig selv, er det ikke forbrugerne der skal tage beslutnhingen om hvad de vil købe, og dermed må det være deres “skyld”. Jo det er nemlig også en sandhed. vi er tilbage ved udbud og efterspørgsel. Så længe der er en eftersprørgsel på produkter dere er produceret konventionelt, så vil der også være et udbud, og faktisk gælder det samme ikke nødvendigvist omvendt. 

Dette er jo et af de helt store emner, men jeg er desværre løbet tør for tid her i dag, så jeg er nødt til at smutte igen. Kan du have det skønt.