Det er den tid på året igen. Den tid, hvor skoleklokken ringer til sommerferien, og du skal finde en måde at holde din teenager beskæftiget i timevis. Indretning af hendes soveværelse er blot en måde at gøre dette på! Teenagepiger elsker at have deres eget rum, så det kan være svært at finde ud af, hvad de vil have derinde. Heldigvis har vi nogle tips og idéer, der kan hjælpe dig med at indrette hendes værelse og gøre det perfekt!

Pigesengen

Selvfølgelig skal hun have en seng at sove i. En teenager bruger meget sengen til at sove længe i, se serier i, og bare dase den. En teenager kan jo ikke nøjes med en lille seng mere, når der er veninder, der skal overnatte, så er sengen nødt til at være bredere. Køb en boxmadras, pynt den med et tæppe og en masse puder ovenpå.

Sminkebord

Når man er pige, og når teenagealderen, så begynder interessen for sig selv, at stige. Langsomt vil interessen for make-up og hår komme, og derfor er det ideelt med et sminkebord, som både kan bruges som skrivebord, når der skal laveslektier, men også som decideret sminke- og make-up-bord, og der skal naturligvis være et spejl til rådighed.  

Stigereol

Der skal også være noget opbevaringsmuligheder, og her kan man tilføje en stigereol til værelset. Så kan man stille de mest betydningsfulde ting synligt fremme, og så kan man hænge en lyskæde rundt om den, og vikle den rundt, som giver en behagelig og en hyggelig belysning. Gulvet

Klædeskab

Tennagere har naturligvis også brug for plads til sit tøj. Og tøj er noget, en teenager ikke kan få nok af. Du bør helt sikkert installere et klædeskab i rummet, måske indbygget, så det ikke får for meget fokus og ikke fylder så meget.

Der er rigtig mange muligheder for indretning af et værelse. Det kan være en god ide, at indrette sammen med pigen, så hun kan få værelset præcis, som hun godt kan lide det.